Om os

Tlf: 21 74 25 96: 

KREILGAARDS-HUNDE

Familie opdræt af Norrbottenspids

OM OS

Hvem er vi...

 

Vi hedder Birta og Brian Kreilgaard og bor i dejlige Skærbæk tæt på skov og strand lige lidt uden for Fredericia i Jylland.

Birta Kreilgaard

 

Jeg er fra 1967 - i det daglige arbejder jeg som dagplejer med base hjemme, jeg elsker mit job med nærvær og omsorg for børnene og vores hunde er langt hen ad vejen med i min dagligdag med børnene. Jeg har tage DKK's opdrætter uddannelse i 2016. Jeg er medlem af Dansk Kennel Klub (DKK), Spidshundeklubben samt Danmarks Civile Hundeføreforenning (DCH), hvor jeg træner med hundene. Jeg deltager til stadighed i kurser af forskellige art for at dygtigøre mig i forhold til mine hunde.

Brian Kreilgaard

 

Jeg er fra 1969 - i det daglige arbejder jeg som rejsemontør og er uddannet tømrer. Jeg har rigtig mange rejsedage i forbindelse med mit arbejde, Men når jeg er hjemme hygger jeg om hundene - lufter dem og deltager i den daglige pasning.

Hundene er en del af familien

 

Hos os er hundene familiemedlemmer (børnene er flyttet hjemmefra), så de er med os overalt i hus og have og hvor vi er. 

Træning

 

Jeg bruger nogle timer om ugen på træning af hundene, jeg træner både lydighed i DCH samt aktivitetstræning hos en privat hundetræner. Jeg bruger også tid på "Nosework" da det er utrolig god træning for denne type af hunde.

Vores hus

 

Vi bor i dejlige Skærbæk lidt uden for Fredericia, nær skov og strand, samt vores lokale hundeskov. Hvor naturen og stilheden er højt værdsat.

Vores have

 

Vi har en dejlig stor lukket have, hvor hundene kan rende som det passer dem og de er også nogle gange med i "dagpleje-haven" sammen med børnene, hvor de i sær elsker at grave i sandkassen og tygger i grene fra træerne.

KREILGAARDS-HUNDE

Familie opdræt af Norrbottenspids

KONTAKT OS

Tlf. 21 74 25 96

Adresse: Ellipsen 17, 7000 Fredericia